Verwijzer

Verwijzers vragen wij of er reeds een indicatie is aangevraagd. Als u als verwijzer niet weet of de indicatie is aangevraagd, of waar u de indicatie aan moet vragen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u laten weten waar de indicatie aangevraagd kan worden.

Indien u iemand bij ons aanmeldt waarvoor nog geen indicatie is aangevraagd, verzoeken wij u om de cliënt alvast te informeren over het feit dat een indicatieaanvraag meerdere weken in beslag neemt. Dit voorkomt dat mensen met een verkeerde verwachting binnen komen en daardoor mogelijk onnodig worden teleurgesteld.

Wij vinden het belangrijk dat een aanmelding zo laagdrempelig mogelijk kan. Daarom zijn er voor de aanmelding zelf nog niet zo veel gegevens nodig. Onze receptioniste kan deze gegevens telefonisch van u aannemen, of u kunt zelf het formulier invullen en deze naar ons mailen contact@zinso.nl. Vooraf aan het kennismakingsgesprek zal de begeleider telefonisch contact met u of de cliënt opnemen, voor aanvullende informatie.