Stage of afstuderen

Stage bij Zorggroep Stad en Ommeland (Hbo)
Zoek jij een leerzame stageplek op het gebied van hulpverlening aan mensen met gedragsproblemen en of een licht verstandelijke beperking? Dan moet je bij ons zijn! Zorggroep Stad en Ommeland is de expert in het ondersteunen van jongeren en volwassenen met gedragsproblemen en/ of een verstandelijke beperking. We helpen cliënten op weg naar een zo zelfstandig mogelijk leven, door gerichte behandeling en/of ondersteuning te bieden. Ontwikkel jezelf door samen te werken met onze begeleiders en behandelaren.

Afstuderen bij Zorggroep Stad en Ommeland
Zoek jij een afstudeeropdracht binnen de hulpverlening? Wij bieden Hbo-studenten de kans om mee te werken aan verschillende (effect)onderzoeken. Zorggroep Stad en Ommeland is de expert in het ondersteunen van jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen. We helpen cliënten op weg naar een zo zelfstandig mogelijk leven, door gerichte behandeling en/of ondersteuning te bieden. Zorggroep Stad en Ommeland werkt met verschillende instanties om dit doel te bereiken. De instanties waarmee wij samenwerken zijn bijvoorbeeld Reclassering Nederland, Reclassering VNN, Noorderlicht GGZ, en het Veiligheidshuis.
 
The perfect match: 
De stagiair van nu is de medewerker van de toekomst en wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Als jij aan het volgende profiel voldoet, ontvangen we heel graag jouw sollicitatie:

• Je bent een enthousiaste en gemotiveerde Hbo-student.
• Je zoekt een stageplaats als ambulant begeleider met een moeilijke doelgroep ( ex-gedetineerden, mensen met gedragsproblemen en/of een verstandelijke beperking).
• Je zoekt een stageplaats voor een ondersteunende dienst, zoals ambulante begeleiding, therapie, in de werkplaats, gedragswetenschap, communicatie, management et cetera.
• Je gaat bij voorkeur je jaarstage in, maar ook voor kortere periodes kun je je aanmelden.
• Je volgt de minor om je te verdiepen in de praktijk van hulpverlening aan cliënten met een gedragsproblemen en/of cliënten met een licht verstandelijke beperking.
• Je bent in het bezit van een auto.

Solliciteren bij Zorggroep Stad en Ommeland
Stuur je motivatie en cv naar sollicitatie@zinso.nl. Als wij je sollicitatie goed ontvangen krijg je een bevestiging per mail. Daarna zullen wij intern bespreken of er direct ruimte is voor de stagiair binnen onze organisatie. Mocht dit niet direct het geval zijn blijft je sollicitatie drie maanden in onze portefeuille. Als er in die periode een passende stageplaats beschikbaar is, nodigen we jou uit voor een gesprek.
Hebben we na die drie maanden geen plek voor je dan verwijderen we je stageverzoek. Past jouw stageverzoek niet bij onze organisatie, dan krijg je daar direct bericht van.