Fysiotherapie

Bewegen doen we bijna elk moment van de dag, bewust maar ook onbewust. Tijdens sport, op ons werk maar ook in onze vrije tijd wordt gebukt, gedraaid, gelopen en gesprongen maar ook gezeten, gestaan en gelegen. Vrij bewegen hoort bij ons dagelijks leven en bepaalt een groot gedeelte van de kwaliteit van ons leven. Zolang ons lichaam naar behoren functioneert en spieren, pezen, botten en gewrichten goed samenwerken, is bewegen voor ons heel vanzelfsprekend. Tot u last krijgt van een zeurende knie of enkel, pijn in uw rug of nek of andere lichamelijke klachten. Het gebeurt ons allemaal. Het enige wat u dan wilt, is zo snel mogelijk weer van uw klachten af. Stad en Ommeland
fysiotherapie helpt u weer op weg! Of het nu gaat om klachten die u hebt opgedaan via uw werk,
de fysieke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een sportblessure, simpelweg een verkeerde beweging of gewoon omdat u een dagje ouder wordt. Wij gaan op resultaatgerichte manier samen met u aan de slag, om u zo snel mogelijk weer op de been te krijgen.

Onze fysiotherapeut heeft een behandel- en een oefenruimte aan de Capellastraat 3. Voor meer informatie over onze fysiotherapie verwijzen wij naar u naar de website www.fysiozinso.nl.